hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Boeken het geheim van de wifi, Angelique van Dam

Published on februari 12th, 2021 | by Kim

0

Review boek; Het geheim van de wifi.

Onze Fay kreeg afgelopen week een heel leuk pakketje in de bus. Hierin zat het leesboek ‘Het geheim van de wifi’ geschreven door Angelique van Dam. De titel sprak haar meteen aan want sinds kort heeft Fay een mobieltje en nu is wifi natuurlijk noodzakelijk!

Het geheim van de wifi, Angelique van Dam

Fay wilde die zelfde avond meteen beginnen aan haar nieuwe leesboek, voor het slapen gaan mag ze altijd even een half uurtje lezen. Natuurlijk heb ik eerst zelf even door het boek heen gebladerd en het viel me op dat het lettertype en de grote daarvan aangenaam lezen voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 8 jaar. Ook staan er hele mooie illustraties in wat het lezen ook zeker prettiger maakt.

Het geheim van de wifi, kinderboek, Het geheim van de Wifi, Angelique van Dam

Fay is fan van dit leuke kinderboek

Goed te lezen kinderboek

Ook Fay zelf vind dat het boek goed te lezen is, niet te veel moeilijke of rare woorden en de zins opbouw is goed te snappen. Fay heeft nog een beetje moeite met lezen dus wanneer een boek niet aanslaat of te veel moeilijke begrippen bevat dan haakt ze vaak halverwege de pagina af en is haar concentratie meteen weg. Met dit boek dus zeker niet het geval.

Het geheim van de wifi, kinderboek, Het geheim van de Wifi, Angelique van Dam, review

Wat moet je zonder wifi?

Het boek gaat over een meisje Sarah dat met haar ouders op vakantie gaat. Een camping zonder wifi! Dat kan echt niet want ze moet samen met haar vriendinnen haar instagram pagina up to date houden en het is haar beurt om voor de posts te zorgen maar hoe houd ze alles bij nu ze geen wifi heeft om foto’s up te loaden? Word ze geholpen door Gijs, haar vriendje van de camping of haalt hij een flauwe grap met haar uit? Is ze op tijd met het posten van haar foto’s? Willen haar vriendinnen nog wel haar vriendinnen zijn?

Je leest dit allemaal in het te gekke avontuur van Sarah en Het geheim van de wifi.

Het geheim van de wifi

LEES OOK:

Tags: , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑