Deze dingen herkent waarschijnlijk bijna iedere meisjesmama

24 december 2020

Al eerder schreef ik een blog over de herkenbare dingen voor en over een meisjesmama en omdat we natuurlijk heel veel meemaken zijn we daarover niet snel uitgepraat. Dus hierbij een deel 2 uit het leven van een meisjesmama.

Herkenbaar voor meisjesmama

Dit is waarschijnlijk herkenbaar voor iedere meisjesmama; je altijd kampt met een overvolle kledingkast waarvan de helft maar echt gedragen word. Er is namelijk zoveel meer leuks voor meiden te koop dan voor jongens. Een jurkje hier, een blousje daar, een tulerokje, een skinny jeans, een toffe sweater en ga zo maar door. De keuze is reuze!

Iets wat ook heel herkenbaar is is dat er altijd wel een fase komt waarin je meisje alleen maar roze kleding aan wil of iets wat over the top vol glitters zit. Of nog beter, roze en glitter in één kledingstuk!

Als meisjes mama ben je ook regelmatig een rol in de fantasie van je kids. Mam ik breng even mijn baby(pop) naar de oppas, ben jij dan de oppas?

Meisjes houden van vieze praatjes. Alles met poep, pies en tieten is grappig! Nu we het daar toch over hebben, meisjes hebben een boob obsessie. Er is er altijd wel eentje die meent dat ze er even aan moet zitten om dan vol trots over haar eigen borstkas te aaien en te roepen kijk mam ik krijg ook al tieten!

Een meisjesmama zou soms best eens even haar oren uit willen zetten want het getetter van die dames gaat namelijk de hele dag door. Zo erg dat we soms moeten smeken om alsjeblieft even onder het eten niet te kletsen.

In mijn eerdere blog schreef ik dat meisjes sneaky zijn. Ook dat merk je op veel verschillende manieren. Zo probeert er altijd wel iemand een ander de schuld te geven van iets wat ze toch echt zelf gedaan hebben.

En als laatste van deze blog heb je als meisjesmama altijd je eigen verwenmomentje bij je prive kapster. Meisjes vinden het leuk om kappertje te spelen en lekker met je haar te freubelen, is dat even genieten..

Tot de volgende keer,

Liefs Kim

LEES OOK:

herkenbaar voor meisjesmama, meisjesmamablog, mama van 3 meiden, mama van een meisje
Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Gentle female hands of the bride with a gold wedding ring on the ring finger

Subtiele doch elegante damesringen.

Al eeuwenlang laten we door middel van sieraden, zoals ringen, zien wie we zijn en waar we voor staan. Ringen...
image

3 reizen die je met je bestie wilt maken! 

Een girlstrip is áltijd een goed idee, of het nu een dagje shoppen is of een maand rondtrekken in een...
badjassen en lingerie

Luxe en verfijning voor dames

Badjassen en lingerie zijn niet alleen functionele kledingstukken, maar ook een uiting van luxe en verfijning voor dames. Of je...