hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Mama blogs herinneringen bewaren, persoonlijke schatten

Published on januari 12th, 2019 | by Kim

0

Herinneringen bewaren in persoonlijke schatten

Al vanaf de dag dat je kindje geboren is krijg je te maken met boekjes, foto’s, knutselwerkjes, diploma’s en nog heel veel meer dingen. Veel van die dingen wil je eigenlijk het liefst gewoon altijd bewaren. Iets wat mijn moeder vroeger ook van mij gedaan heeft. Toen ik op mezelf ging wonen kreeg ik een hele bak mee met daarin allemaal poëzie-albums, rapporten, knutselwerkjes, dopen, mijn eerste communie uitnodiging, typediploma, zwemdiploma’s, mijn knutselboek van de peuterspeelzaal en nog heel veel van dat soort dingetjes. Herinneringen bewaren is dus zeker leuk voor later.

herinneringen bewaren, persoonlijke schatten

Lees meer blogs van Kim>>

Sinds ik moeder ben bewaar ik de leukste herinneringen

Ik ben zelf eigenlijk helemaal geen verzamel- en bewaarmiep en gooi heel veel weg zonder enige moeite maar moet eerlijk toegeven dat ik die bak uiteindelijk toch bij mij op zolder heb gezet. En alsof het nog niet erger kon ben ik vanaf het moment dat ik moeder ben geworden zelf ook van alles gaan bewaren van onze meiden.

Inmiddels heb ik voor alle drie de meiden een grote doos waarin ik allemaal persoonlijke spulletjes in verzamel. Om te beginnen zit er bij alle drie het kraamboek in, daarin staat alles over de geboorte, de gegevens van de baby zoals lengte, gewicht etc. Ik heb ook bij alle drie de dames een 9 maanden dagboek bijgehouden en uiteraard zit ook die erin. Dan zit er in iedere doos een eigen geboortekaartje en ieder jaar wanneer de meiden jarig zijn maak ik een persoonlijke uitnodiging met foto’s ik bestel er altijd eentje extra voor in de doos.

Fay’s herinneringen bewaren we trouw

Zo heeft Fay al wat diploma’s verzameld waarvan ik het niet over mijn hart kreeg om die al weg te gooien. Onder andere een ‘grote zus’ diploma, strikdiploma en haar zwemdiploma. Ook de eerste twee jaar aan rapporten van de basisschool hebben hun intrede in de doos gevonden net zoals haar eerste volle vriendenboekjes. En wat ook zeker niet mag ontbreken zijn een paar eerste knutselwerkjes.

Zo hebben we tegen de tijd dat de meiden het huis uit gaan (waar ik nog lang niet over nadenk ;p ) een mooie schatkist met persoonlijke spulletjes die ze mee kunnen nemen. Ik heb ze zelf gemaakt, maar je kan natuurlijk ook een opbergdoos kopen.

Bewaren jullie ook dingetjes van vroeger voor later voor jullie kids?

Kim

Ook leuk: maak zelf herinnering flesjes >>

herinneringen bewaren, persoonlijke schatten

Tags: , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑