Glitter Dots plezier zonder rotzooi!

2 november 2020

Papa’s en mama’s opgelet!! Ja het kan echt, knutselen met glitters zónder rotzooi.. Klinkt dat niet heel heel heel erg verleidelijk, want zeg nou zelf glitters kom je anders nog dagen lang tegen in je huis. Dat is dus verleden tijd met deze te gekke Glitter Dots van Crayola.

glitter dots, glitter dots crayola, meisjesspeelgoed

Glitter Dots van Crayola

Wij ontvingen twee knutsel pakketjes Glitter Dots van Crayola en ik was dan ook heel benieuwd of het daadwerkelijk minder rotzooi geeft. Vooral voor deze moeder die toch al giga panisch is voor rommeltjes. Er zijn verschillende pakketjes verkrijgbaar, wij hebben de Glitter Dots dierenvrienden en de Glitter Dots Bakkerij gekregen.

glitter dots dierenvrienden, knutsel speelgoed meisjes

De pakketjes bevatten de nodige materialen om een paar sleutelhangers te maken. Onder andere sjablonen om je dots in te drukken, een strip met verschillende kleuren dots, kraaltjes, touw en de sleutelhangers.

glitter dots review

Het werkt echt super easy en zelfs voor de kleinere kids is dit super leuk. De bolletjes zijn stevig en vallen niet uit elkaar, het voelt een beetje als klei. In de verpakking zitten meer dan genoeg bolletjes om je creatie te vullen. Onze meiden vonden het fantastisch omdat ze nu eindelijk eens ongestoord met glitter konden knutselen zonder dat mams continue stond te commanderen dat ze niet alles onder moeten knoeien.

Om heel eerlijk te zijn verlies je her en der echt nog wel een glittertje maar aanzienlijk minder dan wanneer ze aan de gewone glitters zitten. Nu is het een doekje erover en klaar, niks op de grond of in de kleren. Ik ben in ieder geval fan!

Ben je nog opzoek naar een leuk cadeau voor 5 december dan is dit echt een aanrader. Mijn dames van drie, vijf en acht waren reuze enthousiast.

LEES OOK:

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
buitenspelen tips buitenspeelgoed speelgoed spelen

Leuk klein buitenspeelgoed voor de zomer.

April doet wat hij wil en nadat we al een heerlijke tijd aan het einde van Maart van mooi weer...
feest kinderfeest kadootjes meisjes

Cadeau tips voor meisjes van 7 jaar.

Bij verjaardagen horen cadeautjes maar met drie meiden in huis heb je al snel genoeg van alles staan. Toch vinden...