Doctor Squish squishy maker – top of flop?

6 september 2022

Wij kregen een onwijs tof pakket opgestuurd om te reviewen. Met 3 meiden die dol zijn op alles wat met fidget-toys te maken heeft is dit een echt musthave! Een pakket waarmee je je eigen squishy kan maken. Benieuwd wat wij van deze nieuwe uitvinding vinden? Lees deze review over Doctor squish dan snel verder…

3 mega blije bekkies toen ik deze doos tevoorschijn toverde. De meiden hier zijn gek op alles waar ze in kunnen knijpen, aan kunnen trekken of op kunnen drukken. Een scala aan fidget-toys hebben ze hier dan ook al liggen. Hoe tof is het dan dat je je eigen squishy kunt maken met de Doctor squish squishy maker.

He ho let’s go…

Nadat de doos was uitgepakt gingen we direct aan de slag. Even grondig de uitleg doorlezen want meestal is het een heel geknoei met zulke knutselpakketten. Gelukkig is de ‘maker’ al zover in elkaar gezet en hoeven we daar niet veel aan te doen. De rest volgt eigenlijk heel gemakkelijk vanzelf.

De meiden willen er natuurlijk alle drie zelf één maken. Gelukkig zit er genoeg in om zes squishys mee te vullen. Eerst blaas je de ballon op met het apparaat, dan gaat er een schepje poeder (bijgeleverd) in en dan word er zorgvuldig door de dames zelf een kleurtje en glitters uitgekozen om de ballon mee op te vullen. Als laatste gaat er een flinke scheut water in tot net onder de rand.

In 3,2,1……

Nu komt het lastigste. De ballon moet van de rand af met een speciaal meegeleverd dopje/deksteltje en dan met een draai en een sluitertje moet het klaar zijn. Okee dames, dit zal mama wel even doen! Verstandig als ik ben plaats ik de ‘maker’ in de wasbak. 3-2-1 en plop, draai en…….. Shit de ballon schiet los en alles zit onder de gele glitter smurrie!! Godzijdank staat het ding in de wasbak. Desondanks heeft het mij toch kunnen raken..

Poging 2, opnieuw van voor af aan. Dat is allemaal easy-peasy tot weer het laatste stukje. 3-2-1 en plop, draai en…… f*ck! Weer schiet hij erlangs en weer alles onder de smurrie. Pfffff wat een gedoe om een squishy te maken. We proberen het nog eens en de derde keer lukt het enigzins maar nog niet zoals het zou moeten.

Nadat het ons eindelijk gelukt is hebben we maar kort plezier gehad van de squishys.. Twee ervan hadden al binnen 5 minuten een klein gaatje waardoor de prut er direct uitkwam. We maakten nog de ballonnen die erbij zaten maar ook die hadden direct gaatjes waardoor alles eruit kwam.

Top of flop?

Wij zijn niet heel enthousiast over het product. Naast dat het een smeerboel oplevert heb je dus ook weinig aan je uiteindelijke squishy. Vanaf 8 jaar staat op de doos maar voor de laatste handeling hadden wij al twee volwassenen nodig. Voor ons dus helaas een flop….. Ohja en je krijgt het ook niet uit je kleding!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

dobble spel

Dobble, een razendsnel spel!

Al van vroeger uit zijn wij beide opgegroeid met (bord)spellen. We vinden het nu allebei nog steeds erg gezellig om...
Moodstreet kidsfashion fashion meisjesmode girlslabel

Moodstreet, een outfit voor de juiste mood!

Trendy en eigentijdse outfits dat zijn herkenbare kenmerken als we naar het modemerk Moodstreet kijken. Mooie frisse en vrolijke kleuren...
Miss T kidsoutfit kindermode tienermode kidsfashion girlslabel

Te gekke tiener collectie by Miss-T

Shoppen, lachen, dansen en urenlang kletsen daar is de collectie van Miss-T voor gemaakt. Een te gekke tiener collectie met...