Knutselen met Fay & Jez

10 september 2020

De dagen beginnen langzaam weer natter te worden en dat betekent dat we de kids vaker binnen moeten vermaken. Wat is er nou leuker dan een middagje samen knutselen/bakken etc. Samen met mijn dochters ga ik proberen om iedere week simpele maar leuke DIY knutsel tips en voorbeelden te laten zien die jij met je kids kunt doen op een regenachtige dag.

DIY knutsel tips

Veel ouders willen graag iets met hun kids ondernemen maar weten niet waar ze moeten beginnen of zijn een beetje inspiratieloos. Door middel van onze DIY knutsel tips willen we jullie een gezellige middag laten creëren samen met jullie kids.

Knutselen met spullen uit de natuur

We proberen zo veel mogelijk te werken met spullen die je meestal al wel in huis hebt. Zo word het knutselen voor iedereen leuk en hoef je niet eerst de deur uit om van alles te gaan kopen. Ook gaan we met spulletjes uit de natuur werken. Denk hierbij aan stenen, schelpen, bladeren, dennenappels en andere dingen die we tegen komen.

Doe mee!

Op www.girlslabel.com kun je binnenkort onze blogjes met DIY’S terug vinden, dus houd de website goed in de gaten. Je kunt Girlslabel ook volgen op Instagram en Facebook, super leuk als je ons daar gaat volgen en jouw eigen knutsels daar laat zien. We zijn erg benieuwd en als je zelf ook een leuke knutsel tip of bak tip hebt laat het ons dan weten. We gaan er graag mee aan de slag!

Liefs

Kim, Fay en Jez

knutsel tips voor kinderen, DIY knutselen
Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

P3301673

Super handig: kant en klare knutselpakketten van Glitterbaas

Voor alle ouders van meisjes die van glitter en knutselen houden, lees vooral even verder. Knutselen is natuurlijk altijd leuk,...
knutselspeelgoed, meisjes speelgoed, meisjes cadeautje

Knutselspeelgoed als cadeau tip voor de Sint

Nu we meer binnen zijn, is het fijn als de kinderen zich ook lekker binnen kunnen vermaken. En om ze...
Knutselen met meisjes

Knutselen met Djeco

Soms is het heerlijk om even een middagje te knutselen, lekker freubelen met allerlei knutselspulletjes zoals papier, lijm, glitters, verf,...