Deze tassen van Kunstboer wil je gewoon hebben!

21 augustus 2022

Unieke designs daar weten ze bij KUNSTBOER elke keer weer goed op in te spelen. Tassen als deze vind je nergens! Elke keer wanneer je naar deze kunstwerkjes kijkt, want dat zijn het écht, zie je weer iets nieuws wat je eerder nog niet opgevallen was. Bijzondere tassen voor uitgesproken kids! Net ff wat anders maar deze tassen van Kunstboer wil je gewoon hebben!

De kids moeten (binnenkort) weer naar school en daar hoort natuurlijk een toffe schooltas bij. Ieder jaar zoeken we een nieuwe uit want dan is die van vorig jaar kapot of gewoon te kinderachtig zoals mijn dochters dat zo mooi kunnen zeggen. En ik eerlijk is eerlijk, ik geef ze geen ongelijk maar dat komt misschien meer omdat mijn hart ook gewoon sneller gaat kloppen van al dat mooie spul.

Vrolijke tassen

Vooral van die heerlijke kleurtjes word ik helemaal happy! Niks is te gek en dat maakt dit merk gewoon simpelweg heel erg tof! In combinatie met glimmende accenten en kekke printjes zijn ze uniek in hun soort. Ze maken diverse soorten modelletjes zoals rugzakken, schoudertassen en heuptassen.

Shop hier de tofste tassen van KUNSTBOER

Deze wil je hebben!

Voor KUNSTBOER mochten wij twee hele gave tassen reviewen en raad eens van wie er de harten ook sneller gingen kloppen? Juist…… Mijn dametjes! Vie heeft een heel mooi, wat kleine model schoudertasje in een mooie groene kleur met een super schattig poezenkopje erop. Het is en kleiner model er past dus geen grote lunchtrommel in en een drinkbeker word ook wat lastig, maar bijvoorbeeld de gymkleertjes passen hier voor de kleinere meiden nog prima in!

Gave schooltas..

Fay draagt een rugzak met ijsjesprint. Een zachtblauwe basis met daarop een all-over ijshoorn printje. Deze tas is best groot en hier kan met gemak een lunchtrommel met beker en eventueel nog wat extra’s in. In de binnenkant zit een extra vakje waar je de beker of fles rechtop in kan zetten, zo vliegt hij niet door heel de tas en is de kans op lekkage minder groot. Handig!

Mijn meiden zijn weer helemaal blij met de toffe tassen van KUNSTBOER en kunnen weer fraai naar school….

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

pickpack_juni-249_websize_2000x

Pick & Pack – De ideale rugzak voor van alles!

Mee naar school, een dagje weg of uit logeren. In deze tas kan je van alles kwijt. Ben je op...
meisjeskleding

Klaar voor je eerste schooldag in een nieuwe outfit

De zomervakantie is op zijn zachtst gezegd behoorlijk in het water gevallen. Één voordeel heeft het wel en dat is...
20230805114811_IMG_4703-1

Start het schooljaar met een mooie schoolset

De zomervakantie is alweer op de helft. Begin september start hier het nieuwe schooljaar. Ons dochtertje Sofie gaat dan verder...