De magische wereld van Klorofil + Winactie!

19 oktober 2022

Welkom in de magische wereld van de Klorofil! Elke ochtend komt de zon op boven het land van de Klorofil; de vriendelijke wezens die in harmonie met de natuur leven. Elk gezin woont in een natuurgebied; bossen en prairies, meren en rivieren… Hoe magisch moet het zijn om in een boom te leven, of in een paddenstoel te werken! Ze zijn erg actief: ze verbouwen groenten en fruit, ze verzamelen honing, ze maken jam en gebak…

Bekijk hier meer winacties…

De Klorofil kinderen spelen in de natuur. Die hun verbeelding eindeloos voeden. Ze spelen verstoppertje in de struiken, klimmen in bomen, duiken in meren en rivieren en wervelen rond in bladeren…

De magische boom

Klorofil-families worden vaak verzameld in de magische boom, waar ze feestjes ter ere van de natuur organiseren: lente, geboorten, de eerste sneeuwval … Het verhaal is nog maar net begonnen, want voorbij de bergen zijn er misschien nog andere Klorofil.

Het Klorofil-assortiment bevordert verbeelding en interactie door talloze verhalen te vertellen.
Met een verrassend “POP!” effect op elk product, is het ideaal om de coördinatie en fijne motoriek te stimuleren. Door de handige handvaten zijn de speelsets overal mee naartoe te nemen!

Bekijk hier meer 5 december tips!

Ontdek de verborgen geheimen..

Druk op het dak en “Pop!”, De boom onthult al zijn geheimen door te openen: een kamer, een badkamer, een keuken, een woonkamer en zelfs een garage! Veel activiteiten om te ontdekken zoals een zwengel om de lift op en neer te bewegen, een struik met een verborgen rustruimte erin, een auto, een schommel. Alles om veel verhalen te maken en samen te spelen!

Onze meiden hebben uren speelplezier met deze ‘woonboom’ en leven helemaal in een fantasiewereld wanneer ze hiermee aan het spelen zijn. Geen verhaal is te gek! Denk je dat jou kleintje hier ook vermakelijk mee zou kunnen spelen. Doe dan mee met deze winactie in samenwerking met ‘de kleine giraf’ en maak kans op de Klorofil magische boom….

To do….

Wat moet je doen? Vul het formulier hieronder in en vertel voor wie jij deze prachtige speelboom zou willen winnen…

***WINACTIE GESLOTEN *** Deze Klorofil school is gewonnen door Jopie Martens. De school komt jouw kant op. Veel plezier ervan!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

KeyArt_QR_clean

Nieuwe afleveringen van We Baby Bears + winactie

Vandaag op 11 maart verschijnen er nieuwe afleveringen van de serie We Baby Bears op Cartoon Network: De zoektocht naar...
Poster_DancingQueen_LR

Toffe films voor kids op Pathe Thuis + winactie!

De druilerige dagen zijn nog niet over, helaas zet het regenachtige weer nog even door. Des te leuker is het...
Ontwerp-zonder-titel-1

Leuke tips! Hoe brengt Sint de cadeautjes bij jouw?

Hoe laat jij ieder jaar die pakjes toch weer aangeleverd komen? Ik vind het toch een hele klus om ieder...