De magische wereld van Klorofil + Winactie!

19 oktober 2022

Welkom in de magische wereld van de Klorofil! Elke ochtend komt de zon op boven het land van de Klorofil; de vriendelijke wezens die in harmonie met de natuur leven. Elk gezin woont in een natuurgebied; bossen en prairies, meren en rivieren… Hoe magisch moet het zijn om in een boom te leven, of in een paddenstoel te werken! Ze zijn erg actief: ze verbouwen groenten en fruit, ze verzamelen honing, ze maken jam en gebak…

Bekijk hier meer winacties…

De Klorofil kinderen spelen in de natuur. Die hun verbeelding eindeloos voeden. Ze spelen verstoppertje in de struiken, klimmen in bomen, duiken in meren en rivieren en wervelen rond in bladeren…

De magische boom

Klorofil-families worden vaak verzameld in de magische boom, waar ze feestjes ter ere van de natuur organiseren: lente, geboorten, de eerste sneeuwval … Het verhaal is nog maar net begonnen, want voorbij de bergen zijn er misschien nog andere Klorofil.

Het Klorofil-assortiment bevordert verbeelding en interactie door talloze verhalen te vertellen.
Met een verrassend “POP!” effect op elk product, is het ideaal om de coördinatie en fijne motoriek te stimuleren. Door de handige handvaten zijn de speelsets overal mee naartoe te nemen!

Bekijk hier meer 5 december tips!

Ontdek de verborgen geheimen..

Druk op het dak en “Pop!”, De boom onthult al zijn geheimen door te openen: een kamer, een badkamer, een keuken, een woonkamer en zelfs een garage! Veel activiteiten om te ontdekken zoals een zwengel om de lift op en neer te bewegen, een struik met een verborgen rustruimte erin, een auto, een schommel. Alles om veel verhalen te maken en samen te spelen!

Onze meiden hebben uren speelplezier met deze ‘woonboom’ en leven helemaal in een fantasiewereld wanneer ze hiermee aan het spelen zijn. Geen verhaal is te gek! Denk je dat jou kleintje hier ook vermakelijk mee zou kunnen spelen. Doe dan mee met deze winactie in samenwerking met ‘de kleine giraf’ en maak kans op de Klorofil magische boom….

To do….

Wat moet je doen? Vul het formulier hieronder in en vertel voor wie jij deze prachtige speelboom zou willen winnen…

***WINACTIE GESLOTEN *** Deze Klorofil school is gewonnen door Jopie Martens. De school komt jouw kant op. Veel plezier ervan!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

I-Wanna-Dance_-The-Whitney-Houston-Movie_st_1_jpg_sd-low_Copyright-2021-CTMG-Inc-All-Rights-Reserved

Hey mama… Wanna Dance? + bioscoop winactie

Oh hoe erg kun je genieten van een momentje puur en alleen voor jezelf? Juist intens! Samen lunchen met je...
Baby born speelgoed wandelwagen poppenwagen sinterklaas

Baddertijd voor Baby Born

De sinterklaas cadeaus vliegen je om de oren. Hoogtijd dus dat we een selectie maken van de echte musthaves voor...
DSC00623-kopieren

Een heerlijk warme pyjama + winactie

De donkere dagen maken je vaak veel slaperiger dan wanneer het nog licht is wanneer je naar bed gaat. Ook...