De leukste tijdschriften voor kleine en grote meiden

4 juni 2022

De zomer komt eraan en wat is er fijner dan met een leuk tijdschrift in de tuin in een hangmat te gaan liggen. Het zonnetje aan de hemel, verkoelend drankje binnen handbereik, zonnebril op en heerlijk weg lezen in jouw favoriete blaadje. Klinkt als een perfecte zomerse dag! Lees hier alles over de leukste tijdschriften voor kleine en grote meiden.

meiden tina linda penny tijdschrift lezen

Iedere week je eigen post ontvangen is al een feestje op zich en al helemaal als het ook nog een tijdschrift blijkt te zijn. Voor diverse leeftijden zijn er tijdschriften te koop en het is ook nog eens goed om je lees skills op pijl te houden. Maar welke tijdschriften zijn er zoal verkrijgbaar.

Bobo >> 4-5 jaar

Al 50 jaar één van de leukste tijdschriften voor kleuters. In ieder nummer beleeft Bobo een nieuw avontuur dat herkenbaar is voor de kleintjes. Je kind leert de basis van letters, woorden, getallen vormen en kleuren. Dit doen ze door middel van puzzels, voorleesverhalen, doe opdrachten, knutsels en kleurplaten. Je kleuter leert ongemerkt en ontdekt steeds meer.

Okki >> 6-8 jaar

Leren lezen, schrijven en rekenen, met Okki oefent je kind dit alles op een leuke manier. Aan de slag met puzzels, moppen, weetjes, knutsels, tekeningen en leesverhalen. Elke maand zit er een leuke special van Paul van Loon in hiermee beleeft je kind de leukste avonturen met Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks! Ook verschijnen er ieder jaar een aantal specials zoals een zomer of winter boek.

Penny >> 7-14 jaar

Al 40 jaar het leukste maandblad voor meisjes die gek zijn op paarden. Het magazine staat vol met paardenverhalen, strips, quizzen, posters, leuke weetjes en nog veel meer. Als abonnee ontvang je ieder jaar 12x een gaaf cadeau bij je abonnement en 4x per jaar en speciale Penny uitgaven.

tijdschrift blad bladen blaadjes tina linda bobo penny

Tijdschrift Tina >> 8-12 jaar

Geniet van spannende stripverhalen en ga mee op avontuur met de stripheldinnen Suus & Sas of met blunder koningin Noortje. Ook lees je iedere week toffe interviews met je favoriete sterren, handige tips, leuke diy’s en lekker recepten. Daarnaast vind je ook grappige quizzen, posters en kledingtips in de Tina. Helemaal leuk zijn de speciale zomer en winter boeken

Meiden Magazine >> 9-14 jaar

Meiden Magazine is hét glossy blad voor de tienermeiden. Hier lees je alles over vriendinnen, liefde, films, series, muziek, mode & beauty en nog heel veel meer. Elke keer een cadeautje bij jouw tijdschrift en dat 13x per jaar. Ook zijn er specials het teken- en kleurboek en de meiden magazine ‘lekker zelf doen’ boeken.

LINDA.meiden >>12-18 jaar

Het leukste tijdschrift voor de jonge vrouw. Boordevol interviews, grappige columns, nieuwtjes en persoonlijke verhalen maar ook heel veel beauty, mode en accessoires komen aan bod. Iedere editie heeft een nieuw thema dus met LINDA.meiden verveel je je nooit.

Lastig kiezen uit al deze leuke tijdschriften maar welke is jouw favoriet?

Liefs Kim

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

boekreview ik leer lezen zwijssen

Leren lezen met deze boekjes is te gek!

Op school leren alle kinderen vanaf groep 3 lezen. Lezen leren we omdat we dit iedere dag, waar dan ook...
tina festival

Tina Festival 2023 – Ben jij erbij?

Het allerleukste feestje van het jaar! Een weekend lang shoppen, swingen bij de diverse optredens, gillen in de attracties, leuke...
vtech toverboek woordenschat taal ontwikkeling

Mijn interactief woordenboek + winactie.

Is kennismaken met woordjes een saaie bedoeling? Welnee joh! Vtech maakt ook daar een spannende ontdekkingsreis van met ‘Mijn interactief...