Kids er op uit! – Het bekendste pretpark in Nederland

2 oktober 2021

Er op uit met de kids, wie vind dat nou niet leuk? Het blijft natuurlijk ook bijzonder om steeds weer mooie plekjes en uitjes te ontdekken die speciaal ingericht zijn voor kinderen. Of het nu een pretpark, dierentuin, speeltuin, zwembad, speel/wandel bos of restaurant is, we willen gewoon dat onze kroost een leuke tijd beleefd. Dat dat niet altijd duur hoeft te zijn of überhaupt geld hoeft te kosten is een mooie bijkomstigheid. We delen dan ook graag met jullie onze leukste plekjes voor de kids!

de efteling, bekendste pretpark van nederland, pretpark, efteling, brabant, kids uittip, dagje uit met kinderen, dagje uit met kids, gezinsuitje

De Efteling

Ik denk dat dit voor bijna iedereen wel het bekendste park in Nederland is. Je moet wel even diep in je buidel tasten want het is niet alleen het bekendste park ik denk ook het duurste park. Je betaald een flinke smak entree vanaf maar liefst €38 ( valt bijna flauw) maar gelukkig hadden we via Vakantieveilingen op tickets kunnen bieden en daarmee bespaarde we behoorlijk wat euro’s. Vie was nog net geen 4 en was dus gratis. Kids tot 4 jaar hoeven namelijk niet te betalen dat scheelde weer een ticket. Voor het parkeren betaal je ook nog een bedrag van €12.50

Het bekendste pretpark van Nederland

Via de website kun je tickets bestellen de goedkoopste is €38 maar dan kun je alleen op bepaalde data terecht. Je kunt in de planner heel handig zien wat je per datum, per ticket kwijt bent. In het laag seizoen betaal je op de doordeweekse dagen ongeveer €41 euro. Nu had ik dus via vakantieveilingen al 2 kaartjes voor €42 euro. Dat is dus gewoon een heel persoon gratis! Zeker de moeite waard dus.

de efteling, bekendste pretpark van nederland, pretpark, efteling, brabant, kids uittip, dagje uit met kinderen, dagje uit met kids, gezinsuitje

Super veel attracties

Maar goed, over het bekendste pretpark van Nederland! De Efteling is een pretpark voor jong en oud. Voor de stoere kids en de kids die het liever wat rustig aan doen. De attracties variëren veel en voor iedereen is er dus wat te vinden. Bij sommige attracties moet je wel een bepaalde lengte hebben wil je erin mogen en in sommige attracties moet volwassen begeleiding mee.

Ook kun je hier leuke shows bekijken of door het sprookjesbos wandelen. Al met al kun je het hele park nauwelijks in één dag zien maar ook daar hebben ze een oplossing voor. Je kunt er namelijk blijven logeren in één van de Efteling hotels of in park bosrijk. Zo kun je een paar dagen van het mooie park genieten.

Mocht het in je budget passen of heb je de mogelijkheid om nog een bod te doen via Vakantieveilingen dan is dit park toch echt wel een must-see!!

Liefs Kim

LEES OOK:

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

kasteel duinrell pretpark uitje vakantie

Kids er op uit! Duinrell, daar kikker je van op.

Met de kids er op uit, wie vind dat nou niet leuk? Het blijft natuurlijk ook bijzonder om steeds weer...
Avonturenbos Stekkenberg , speelbos, gratis uittip, gratis dagje uit, gratis dagje weg, gratis uitje met kinderen

GRATIS UITTIP: Avonturenbos Stekkenberg 

Er op uit met de kids, wie vind dat nou niet leuk? Het blijft natuurlijk ook bijzonder om steeds weer...
Sportiom Aquafun, indoor zwembad, dagje zwemmen, zwembad

Kids er op uit! Een dagje zwemmen in Sportiom Aquafun

Er op uit met de kids, wie vind dat nou niet leuk? Het blijft natuurlijk ook bijzonder om steeds weer...