De allermooiste verjaardagstaart

21 december 2022

Iedereen vind het leuk om elk jaar flink uit te pakken met de verjaardagen van hun kids. Een mooi cadeau, leuke versiering en natuurlijk de allermooiste verjaardagstaart. Ga je voor een thema dit jaar? Of kies je gewoon zomaar een leuke taart? Met of zonder klein gebak? Wij gingen op zoek en vonden deze prachtige pareltjes van verjaardagstaarten voor meisjes.

Unicorns & Rainbows verjaardagstaarten

Al jaren een echte hype onder de taarten en ik denk door meisjes ook wel één van de meest gekozen taarten is; de unicorn. We hebben hem zelf ook al eens gehad voor één van onze dames. Het fijne is dat in dit thema ook heel veel andere feestversiering te verkrijgen is. Zo heb je mooi alles in één geheel.

Deep in the sea

Ook de onderwaterwereld is heel bekend in taartenbakland. Prachtige taarten voorzien met schelpjes, zeewier, slakjes en natuurlijk (zeemeermin)staarten. Ook deze taart hebben wij al eens voor één van onze meiden laten maken. Dit was een daverend succes kan ik je vertellen.

Candycakes

Deze taarten zien we steeds vaker voorbij komen. Niet perse een apart thema maar het ziet er wel overheerlijk uit. Een taart waarvan je letterlijk begint te watertanden. Deze taarten zijn voorzien van prachtige decoratie zoals ijshoorntjes, lolly’s, donuts en nog veel meer lekkernij.

De allermooiste feestbeesten

Deze taartjes zijn gewoon superleuk om te zien. De meest schattige diertjes uitgewerkt op of als complete taart. Te mooi om op te eten..

Cijfertaarten

Deze taarten zijn voor echt elke leeftijd superleuk. Je laat het cijfer helemaal naar wens decoreren. Je kunt daarbij kiezen voor een bepaald thema of kleurtinten. Decoreren met fondant vormpjes, snoep, bloemen of net wat je leuk vind.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel-1

Leuke tips! Hoe brengt Sint de cadeautjes bij jouw?

Hoe laat jij ieder jaar die pakjes toch weer aangeleverd komen? Ik vind het toch een hele klus om ieder...
Ontwerp-zonder-titel-2

Een hippe meidenkamer voor twee

De kamer voor jouw dochter is een leuk project om samen als moeder en dochters aan te pakken. Hartstikke spannend...
20231129_143925

Review – Sister styling Head Princess van Baby born

Baby born, het eerste waar je dan aan denkt zijn babypoppen en accessoires die daarbij horen. Maar Baby born heeft...