Ad SquareAd Square


Boeken Dagboek van een muts vriendinnen box

Published on oktober 10th, 2017 | by Colinda

0

Dagboek van een muts – BFF’S voor even + vriendinnen box

Dagboek van een muts deel 11: BFF’S voor even

Nikki mag meedoen aan een schooluitwisseling. Cool, toch? Nou, niet helemaal. Want wie zit er sinds kort op de school waar Nikki een week naartoe gaat? Precies! Aartsvijand MACKENZIE!
Nikki kan wel janken. Zal MacKenzie haar de ellendigste week EVER bezorgen of gedraagt ze zich voor één keer?

Dagboek van een muts is ongekend populair. In Amerika staat de serie al meer dan 200 weken non-stop in de New York Times-bestsellerlijst, en wereldwijd zijn er 30 miljoen exemplaren van verkocht. Ook hier is de serie een dikke hit. In Nederland en Vlaanderen zijn al ruim 900.000 exemplaren verkocht. In juni won Dagboek van een muts 10 – Puppy love de Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2017.

 –

Dagboek van een Muts – vriendinnen box

Een uitMUTSende Vriendinnenbox! Of je Nikki Maxwell uit de razend populaire serie Dagboek van een muts nu wel of niet kent, van deze coole Vriendinnenbox wordt iedereen blij! Deze cadeaubox zit vol leuke hebbedingen: een dagboek, toffe stickervellen, een DIY-armbandset, kaartjes voor je BFF’s én een paperback van Zoek ’t lekker uit, deel 2 van Dagboek van een muts.

WINNEN

Heeft jouw dochter ook een BFF en wil zij deze vriendinnenbox graag aan haar geven? Of wil jij deze vriendinnenbox aan jouw dochter geven? Doe mee met onze winactie en maak kans op deze Dagboek van een muts vriendinnen box. Vul onderstaand formulier in en laat ons weten waarom jij wilt winnen. De naam van de winnaar staat dinsdag avond 24 oktober hier op Girlslabel. Good Luck!

De winnaar is: Lieke Martens, van harte gefeliciteerd! Stuur een mail naar info@girlslabel.com met je adresgegevens, dan zorgen wij dat jouw dochter zsm deze toffe Dagboek van een Muts vriendinnenbox thuisgestuurd krijgt. Heel veel plezier met geven!

Dagboek van een muts vriendinnen box

Dagboek van een muts vriendinnen box

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share Button
Comments are closed.

Back to Top ↑