hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding Creatief kleding shoppen

Published on maart 25th, 2020 | by Kim

0

Creatief kleding shoppen

Ik en vele moeders met mij houden er van om de kids leuk aan te kleden, leuk aankleden hoeft alleen niet perse altijd duur te zijn. Met een beetje creatief speurwerk kun je je kindjes voor leuke bedragen erg mooi kleden.

Creatief kleding shoppen

Ik ben zo’n moeder die zegt voor haar zelf wat te gaan kopen en vervolgens met tassen kleding voor de kinderen thuis komt. Mijn kinderen hebben het harder nodig dan ik denk ik dan. Ik groei er niet uit en ik verslijt het amper. De meiden daarentegen groeien als kool, vallen nog al eens een gat in hun kleding of besmeuren het weer met een on-uit-was-bare vlek!

Met drie meiden ben je zo een vermogen kwijt aan kleding als je niet op let en daarom ben ik behoorlijk creatief geworden in het aankopen van kleding. Tuurlijk vind ik al die nieuwe collecties ook mega gaaf en stoer maar we hebben nou eenmaal geen geldboom in de tuin staan dus vul ik de kasten hier aan met leuke andere items.

Tweedehands kleding shoppen

Ik speur regelmatig op markplaats of facebookgroepen rond om leuke nette kleding te zoeken voor mijn dames. Het is soms wel lastig omdat je vanaf een foto niet duidelijk kunt zien of de kleding nog in nette staat is, ik geef er dan ook niet snel veel geld aan uit. Ik heb een paar dames waar ik met vaste regelmaat wat van koop, van hen weet ik dan ook dat het er zeker netjes uit ziet.

Creatief kleding shoppen

Koopjesjagen

Veel kledingzaken hebben grote korting op de collecties van afgelopen jaar. Koop je in bijvoorbeeld november al zomerkleding ( I know, vet vroeg maar zeker de moeite) dan scoor je dit voor een prikkie. De meeste kleding is dan tot zo’n 70% afgeprijsd en dan loopt de korting behoorlijk op. Vind je het dus niet erg dat je kids in afgelopen collectie lopen dan zou ik dit zeker eens aanraden. Vergeet niet even in de curve van je kindje te kijken wat voor maat je ongeveer zou moeten nemen want je koopt het dan ruim van te voren al in.

Budget shoppen

Er zijn natuurlijk ook veel winkels waar je sowieso voor hele leuke prijzen kunt shoppen. Persoonlijk kan ik daar niet altijd slagen maar als je het in de gaten houdt komen er echt wel leuke dingen voorbij. Hema, Terstal, Wibra en Zeeman allemaal winkels waarvan de collecties afgelopen jaren flink zijn veranderd in zeer positieve zin maar waar de prijzen erg goed te doen zijn. Tegenwoordig koop ik daar steeds vaker wat dingen om de kasten mee aan te vullen.

Naast mijn creatief shoppen koop ik ook graag nieuwe collectie dus zo hebben we een mooie mix met van alles in de kasten hangen.

Kopen jullie veel nieuw of zijn jullie ook creatief in kleding shoppen?

Liefs Kim

Gekocht via Facebook
Comments are closed.

Back to Top ↑