hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Feest thema feestjes, kinderfeest boxen, celebell, meidenfeestjes, kinderfeest inspiratie, meisjesfeest inspiratie

Published on augustus 27th, 2020 | by Kim

0

Een fantastisch kinderfeest!

Laatst schreef ik een blog over kinderfeestjes, wij waren met een paar dames gaan zeemeermin zwemmen en met het kinderfeestje van de middelste hadden we lekker geknutseld. Ik ben vaak van de makkelijke aanpak en trek er graag op uit maar tegenwoordig kun je voor een makkelijke aanpak ook gewoon lekker thuis je feestje vieren.

Bekijk deze leuke kindertraktaties >>

Compleet verzorgde kinderfeest boxen

Mijn dames mochten model staan voor een product shoot van Celebell. Het was een shoot voor compleet verzorgde kinderfeest boxen. Een mooie aangeklede tafel stond klaar bij aankomst en de kids konden daar aan plaats nemen. Het feest kon beginnen! Het was een hele gemoedelijke shoot waarbij er als het ware een echt kinderfeestje werd na gebootst. De kids (vr)aten zich vol aan de cakejes, snoep en chips en ook de drankjes vloeide rijkelijk 😉..

thema feestjes, kinderfeest boxen, celebell, meidenfeestjes, kinderfeest inspiratie, meisjesfeest inspiratie

Thema feestjes

Drie verschillende thema’s hebben de meisjes mogen shooten; Jungle, Piraten en Under the sea. In deze drie thema’s kun je, wanneer je een kinderfeestje wilt gaan vieren, complete boxen kopen. In deze feest boxen zit dan alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feestje. Denk hierbij aan mooie decoratie maar bijvoorbeeld ook een draaiboek, knutselspullen, een verrassings zakje voor mee naar huis enz.

Wat hoog in het vaandel staat bij Celebell is dat de producten zoveel mogelijk uit eerlijke materialen bestaan. Zo zijn de ballonnen bijvoorbeeld van natuurlijke latex rubber gemaakt en dus 100% biologisch afbreekbaar. Dus ben je zelf niet zo crea bea, kijk dan eens bij Celebell om zo’n toffe feestbox te bestellen.

Ben je ook enthousiast over deze compleet verzorgde kinderfeest boxen? Houd dan de website in de gaten van Celebell want binnenkort komt er ook een hele toffe newborn box online. Ook hierin word zoveel als kan met eerlijke producten gewerkt.

thema feestjes, kinderfeest boxen, celebell, meidenfeestjes, kinderfeest inspiratie, meisjesfeest inspiratie _edited-1

Ook leuk: 10x gezonde traktatie tips >>

Tags:
Comments are closed.

Back to Top ↑