Cadeau tips voor meisjes van 7 jaar.

16 april 2022

Bij verjaardagen horen cadeautjes maar met drie meiden in huis heb je al snel genoeg van alles staan. Toch vinden we het leuk om ieder jaar een origineel cadeau te bedenken maar dat is elke keer weer een uitdaging! Wij gaan op zoek naar dé cadeau tips voor meisjes van 7 jaar.

Ook van de gasten krijgen we meestal de vraag wat ze als cadeau kunnen geven dus daarom is het goed om in verschillende prijs categorieën cadeautjes te zoeken. Hier vinden ze het ook altijd leuk om een beetje geld te krijgen zodat ze zelf een keer wat leuks kunnen shoppen. We proberen hier dan ook een mooie balans in te maken tussen cadeautjes en geld. Lees snel verder voor onze cadeau tips.

5 cadeau tips voor meisjes

Tip 1 Knutselen

Een mooi knutselpakket doet het hier altijd goed. Lekker aan de tafel freubelen met glitters, diamantjes, kraaltjes etc. Van Totum hebben ze altijd leuke toffe knutselsets maar ook bij Glitterbaas kun je terecht voor een prachtige knutseldoos.

totum knutselpakket knutselen kids diy

Tip 2 Sieraden

Diamonds are a girls best friend. Een mooie ring, ketting, armband of een setje oorbellen vinden ze bij ons altijd geweldig. Lekker pronken met alle glitters en bling bling, onze meiden zijn dol op sieraden.

Tip 3 Topmodel

Eigenlijk alles wat van topmodel is vinden de meiden geweldig. Stickerboeken, make-up, etuis, de collectie is echt groot en er zijn in diverse prijsklasse cadeautjes verkrijgbaar.

Cadeautjes voor buiten

Tip 4 Rolschaatsen of Skeelers

Goed voor de motoriek en heerlijk om buiten te spelen. Een paar rolschaatsen of skeelers moet je gewoon in de kast hebben staan. Er zijn diverse soorten en maten verkrijgbaar en voor de meiden ook hele leuke met lichtjes etc.

Tip 5 (Stunt)step

Ook in het rijtje buitenspeelgoed past de step. Hier zijn ze bij ons eigenlijk wel dagelijks op te vinden met het mooie weer.

stuntstep meisjes kadotip verjaardag

Heb jij nog leuke cadeau tips voor een meisjes van 7 jaar? Wij zijn benieuwd

Liefs Kim

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

dagboek meisje

Can you keep a secret?

Knutselen, briefjes schrijven, stickers plakken, armbandjes maken. Mijn dochters kunnen zich uren vermaken aan de keukentafel met allerlei knutsel activiteiten....
by astrup, stokpaarden, stokpaardjes, paardenmeisje, cadeau paardenmeisje, speelgoed paarden

De droom van ieder paardenmeisje…

Mijn dochter is een echt paardenmeisje! Iedere zaterdag breng ik haar naar de manege voor haar paardrijles. Hoe jong ze...
Surprise Monopoly

Surprise, Surprise… L.O.L. Surprise Monopoly

Heel lang geleden haalde mijn moeder haar Monopoly uit de kast. Het was al een oud spel, ze had gekregen...