hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Spelen cadeau meisje 6 jaar, bertoy, tiger tribe

Published on november 6th, 2018 | by redactie

0

Cadeau meisje 6 jaar: Leuke tips en WIN een dagboek

Als ik ergens in thuis ben, inmiddels, dan is het in de wondere wereld van meisjesspeelgoed en dan met name voor meisjes vanaf 6 jaar. De televisiereclames en speelgoedadvertenties zijn niet te missen en de vele kreten verraden wat er op de wishlist komt en wat zeker niet. Een cadeau meisje 6 jaar is geen enkel probleem voor mij.

Tips en cadeautjes voor meisje 4 jaar >>

Rainbocorns, unicorns, zuru, cadeau meisje 6 jaar, surprise unicorn, roze unicorn,unicorn speelgoed

Unicorn surprise cadeau meisje 6 jaar

Iets wat eigenlijk pas sinds kort hier in huis is gekomen is de unicorn rage. Volgens mij kun je het zo gek niet bedenken of er is een unicorn variant van.

Dus vandaar dat we verwachten dat deze Rainbocorn ook een grote hit zal zijn in de decembermaand. Hij is er in meerdere kleuren, dus het is altijd spannend welke er in jouw verpakking zit. Daarnaast heeft de unicorn pailletten en pailletten zijn altijd een groot succes bij de meisjes. Lekker heen en weer wrijven!

Rosalie mocht hem alvast proberen en binnenkort zie je wat zij er van vond.

Gezellig samen puzzelencrocodile creek, bertoy, puzzel, world cities, wereldkaart puzzel, cadeau meisje 6 jaar, cadeautips, kinderspeelgoed

Wij vinden het heerlijk om met slecht weer binnen te puzzelen. Soms even op weg helpen met de rand en dan lekker laten puzzelen. Deze puzzel van Crocodile Creek is ook nog erg leerzaam. En hij is er ook in andere varianten. De wereldkaart in kleine stukjes, maar dan wel als kindvriendelijke afbeelding. Leuk om eens te weten te komen wat jouw dochter al weet over andere landen. Waarschijnlijk sta je versteld.

Pluspuntje: Geen grote, platte doos in de kast, maar een bescheiden koker.

 

 

Poopsie Slime Surprise Super Pooey Puitton. Say what?

Hotter dan hot is het slijm maken dit jaar. En voor meiden hoort daar een flinke portie glitter en glamour bij. Dus wie van over the top houdt, gaat voor deze ‘Louis Vuitton’ handtas, gevuld met alles om een heleboel soorten slijm te maken. Meng zelf tot je de mooiste kleuren met de meeste glitters krijg en bewaar je creaties in de bijbehorende bakjes of potjes. De Puitton zorgt er in ieder geval voor dat je niet overal losse potjes, zakjes of slijm hebt rondslingeren. Net als bij een echte designer bag, het is niet goedkoop maar je krijgt wel waar voor je geld.

poopsie slime Super Pooey Puitton, poopsie slime surprise, slijm speelgoed, slijm maken, meisjesspeelgoed, cadeau meisje 6 jaar, cadeautip

poopsie slime Super Pooey Puitton, poopsie slime surprise, slijm speelgoed, slijm maken, meisjesspeelgoed, cadeau meisje 6 jaar, cadeautip

 

 

 

 

Win een dagboek van Tiger Tribe

Het leuke van deze leeftijd zijn de eerste krabbels, woordjes en zinnen.  Binnen mum van tijd kunnen ze, al dan niet hakkelend, hele verpakkingen lezen. In dit leuke dagboek van Tiger Tribe kunnen de eerste meisjesgeheimen opgeschreven worden. 

tiger tribe, bertoy, dagboek, meisjesdagboek, meisjesspeelgoed, dagboek meisje, my diary

Wil jij je dochter verrassen?

Laat hieronder je naam en emailadres achter. Wij verloten een dagboek onder de inzendingen.

tiger tribe, bertoy, dagboek, meisjesdagboek, meisjesspeelgoed, dagboek meisje, my diary

Alle winacties op een rijtje >>

Bekijk onze speelgoed reviews >>

Het leukste meisjesspeelgoed shop je hier >>

 

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
GOOGLE1k
https://www.girlslabel.com/cadeau-meisje-6-jaar/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter2k

Tags: , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook14k
  • GOOGLE1k
    https://www.girlslabel.com/cadeau-meisje-6-jaar
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter2k