Ad SquareAd SquareAd SquareAd Square


Kleding BNOSY, bnosy zomer 2017. meisjes kleding

Published on februari 13th, 2017 | by Colinda

0

The magic summer van 2017 met B.NOSY

De tweede levering van de B.Nosy spring/summer collectie 2017 is uitgeleverd. Onlangs showde Jasmijn een outfit van de eerste levering uit de nieuwe collectie van B.Nosy hier op Girlslabel. Vandaag of morgen is deze collectie verkrijgbaar in de shops, maar wij kunnen je alvast vertellen wat je kunt verwachten.

Meiden: mix en match maar!

Een Nederlandse zomer kan héél warm zijn, met een stralende zon. Maar het kan ook een zomer zijn dat je het liefst een dikke trui aan trekt. B.Nosy speelt hier met haar zomercollectie 2017 perfect op in, zij weten namelijk dat het hier niet altijd korte-broeken- of jurkjesweer is!

De collectie voor de meiden is heel uitgebreid, nog uitgebreider dan voorgaande jaren. Wat je stijl ook is, door de verschillende kleuren en prints, is er voor ieder wat wils. Geef het compleet je eigen draai door lekker te mixen en matchen. Ga je voor sportief? Of wil je dit juist combineren met tule rokje? Een glittertje hier, een fel kleurtje daar. Prints en artwork ontbreken ook zeker deze collectie niet. Van pauwen, cactussen, paardenbloemen en strepen tot stippen en golven… Het kan niet op! Deze zomer zien we veel lange jurkjes en lange rokken – geheel volgens de laatste mode. En ga je ‘s ochtends toch voor kort en is het wat minder lekker weer? Hou dan je benen warm met superhippe kniesokken of een legging met een vrolijke print.

En voor de allerkleinsten…

Voor de allerkleinsten hebben de ontwerpers een vertaling van de meiden- en jongenscollectie naar ieniemienie-maten gemaakt. Ook als je nog niet kunt lopen, hoor je er natuurlijk superhip uit te zien.

Bekijk en shop de B.Nosy collectie oa bij:

Kixx-online

Share Button
Comments are closed.

Back to Top ↑