Beauty en spa in eigen badkamer

22 juli 2020

Welk meisje houd er niet van lekker tuttelen. Hier zouden ze zichzelf het liefst iedere dag languit in bad glijden of make-uppen. Ze vinden het hier dan ook heerlijk om af en toe een beauty dagje voor meisjes in eigen badkamer te houden.

Beauty dagje thuis

Om te beginnen heb je een aantal beauty dingetjes nodig. Je kunt daarbij zelf even kijken hoe uitgebreid je het gaat doen. Bij een spa dragen de mensen natuurlijk altijd een badjas, dus daar beginnen we hier ook mee en vervolgens kammen we alle haren uit het gezicht en zetten het in een knot of hoge staart.

Wat heb je nodig voor je eigen beauty salon

Hieronder volgen een paar voorbeelden van de dingen die wij gebruiken zoal tijdens de spa gebruiken.

– reinigingsdoekjes

– gezichtsmasker

– bruisballen, badzout of badparels

– haarmasker, haar serum

– bodylotion

– nagellak (vaak knip ik meteen alle nageltjes even kort)

(bij een winkel zoals action of big bazar vind je altijd goedkope en leuke beauty dingetjes om te gebruiken voor een spa dagje.)

De spa dag

Wij starten altijd met het schoonmaken van het gezicht en dan brengen we een maskertje aan. Ondertussen loopt het bad vol en kiezen de meiden uit wat ze mee in bad willen. Dan kan het bruizen beginnen. Als de ballen opgebruist zijn gaan we door met de haren, even wassen en een maskertje erin, goed uitspoelen en dan afdrogen. Na het afdrogen smeren we onszelf in met een heerlijk geurende bodylotion en knip ik de nageltjes even kort. Vervolgens kiezen ze een kleurtje uit en lakken we de nageltjes, terwijl die drogen gaat er in het haar een verzorgende serum en kammen we alles netjes uit de knoop.

Dit is een heerlijke start van een rustige zondag. Je kunt zo’n spa dagje net zo uitgebreid doen als je zelf wilt. Wil je niet in bad dan kun je bijvoorbeeld een voetenbadje maken met een bruisbal, ook erg fijn en lekker.

Genieten jullie meiden ook zo van een beauty dagje thuis?

Liefs Kim

LEES OOK: 

beauty dagje meisjes, beauty dagje thuis

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
totum knutselpakket knutselen kids diy

De vrolijke Rainbow Pets van Totum

Kennen jullie de vrolijke Rainbow pets al? Toen deze huisdieren klein waren en in de achtertuin speelden, zagen ze voor...
bakken met kinderen, homemade, recepten, cupcakes bakken, red velvet brownies bakken

Lekker bakken in de kerstvakantie met de meisjes

Wie had deze nu nog zien aankomen; dat we het einde van dit jaar er weer net zo bij zitten...