Baddertijd voor Baby Born

25 november 2022

De sinterklaas cadeaus vliegen je om de oren. Hoogtijd dus dat we een selectie maken van de echte musthaves voor jou meisje. Hier op Girlslabel zijn wij opzoek gegaan naar het speelgoed wat er echt uitspringt en waar je jouw meisje blij mee kunt maken. Vandaag is het baddertijd voor Baby Born in een heerlijk nieuw bad..

Bekijk hier de mooiste spullen van Baby Born

Bijna alle meisjes zijn dol op poppen en verzorgen ze het liefst zoals ze thuis zelf ook verzorgd worden. Hoe leuk is het dat Zapf voor de poppenmeisjes hierop inspeelt. Van de collectie Baby Born is vrijwel alles te vinden. Van kleding, accessoires, fietsjes, scooters, paarden, meubels, wandelwagens en ga zo maar door. Je creëert een eigen leefomgeving voor je poppenbaby met al het moois wat Baby Born te bieden heeft. Helemaal leuk dat je samen kunt genieten van baddertijd..

Waterpret met Baby Born

Zapf Creation komt met een nieuw BABY born Bad. Samen met een bijpassende wastafel, inloopdouche, WC, badjas en handdoekenset maakt de badkuip onderdeel uit van het BABY born Bad themawereld, waarvan de producten eenvoudig te gebruiken zijn. De badkuip is interactief en met één druk op de knop worden de automatische douchefunctie, die werkt met echt water, en unieke licht- en geluidseffecten ingeschakeld.

Voor meer cadeau inspo kijk je hier..

Baby born speelgoed wandelwagen poppenwagen sinterklaas

Het BABY born Bad is waterblauw aan de binnenkant en wordt aan de buitenkant gesierd door een golvend reliëf. Daarnaast is de buitenkant van het bad in staat om op te lichten en van kleur te veranderen. Als de badkuip leeg is, klinkt er gespetter en andere watergeluiden en de douchekop kan uit de houder gehaald worden zodat BABY born lekker kan ontspannen op het hartvormige kussen, terwijl ze gewassen wordt. Dit kussen kan naar wens worden verplaatst en dat geldt ook voor Berta, de kleine rubberen bad eend die wordt meegeleverd. 

Met het BABY born Bad kunnen kinderen hun eigen badritueel naspelen en leren ze op speelse wijze hun pop te verzorgen. De badkuip is geschikt voor poppen van 36cm en van 43cm

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

20230917_095708

Mijn beste vriend – de BABY born Beer

BABY born, de Ferrari onder de babypoppen kunnen we wel zeggen. Wanneer je Googelt op babypop is BABY born één...
nanana surprise

De Na! Na! Na! Surprise mini dolls zijn te koop!

Op 22 maart heeft MGA Entertainment de Na! Na! Na! Surprise Mini Dolls uitgebracht: twaalf schattige poppetjes om te verzamelen...
Winactie lol omg surprise dolls

De nieuwste L.O.L Surprise Sunshine Make-over dolls + winactie

Oh My God!!! De nieuwste poppen van L.O.L zijn echt zo fantastisch mooi!!! Na al veel prachtige L.O.L Dolls zijn...