hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Lifestyle babyfoon, wannner stop je met de babyfoon

Published on oktober 23rd, 2020 | by Kim

0

Dilemma! Wel of geen babyfoon

Een babyfoon, één van de eerste dingen die je aanschaft wanneer je in verwachting bent van je eerste kindje. Een apparaatje wat jou de komende jaren het signaal gaat geven wanneer je kindjes wakker worden of iets nodig hebben, die jou slaapliedje vervangt door een muziekje en die de grote donkere ruimte vult met een klein lichtje.

Is je kindje nog een baby? Volg ons dan op Babylabel >>

Babyuitzet

Ruim acht jaar geleden stonden wij voor de eerste keer in de snoepwalhalla der baby’s om onze eerste uitzet aan te schaffen. Dat je daarbij keuze hebt uit tig soorten wandelwagens, dekentjes, flesjes en dus ook babyfoons was ons even ontschoten. Vooral de keuze van een babyfoon, ik dacht gewoon aan een ding dat een lichtje laat knipperen en aan het gehuil van je baby dat door zo’n ding komt maar niks bleek minder waar. Hele camera systemen proppen ze in zo’n apparaat, kamer temperatuur, nachtlampjes, muziekjes en ga zo maar door.

Wij waren al snel van mening dat we niet zo panisch de hele avond naar een beeldscherm gaan zitten staren omdat de baby toevallig even het hoofdje draait. Dus voor eentje zonder camera! Wel zat de rest er allemaal op en aan, zelfs een terug spreek functie zodat je lekker eens hard BOE door dat ding kunt schreeuwen om je kind te laten schrikken 😉.

Toen deze na een aantal jaar dood verklaart werd vonden we een simpele stopcontact variant zonder al deze functies een prima oplossing. Deze hangt nu al weer jaren op de gang zodat we alle drie de kinderen kunnen horen als er iets is. Maar je raad het al! Ook deze is van de week gestorven.

Wel of geen babyfoon

Nu zitten we dus in dilemma of we nog een nieuwe babyfoon moeten aanschaffen. Ergens vind ik van niet want ze slapen allemaal de nachten goed door en overdag zijn er ook nog nauwelijks slaapjes waarbij het ding nodig is. Maar nu werd gisteravond dus onze jongste (van drie) hysterisch wakker en toen we boven kwamen bleek dat ze al een tijdje had liggen huilen. Toen voelde we ons wel een beetje schuldig en de twijfel voor het aanschaffen van een babyfoon kwam dus weer omhoog.

Vanaf welke leeftijd was bij jullie de babyfoon het huis uit?

Liefs Kim

Om bij weg te dromen: Deze Unicorn slaapkamer >>

.

.
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑