BABY Born Surprise

7 juli 2020

Mijn poppenmeisjes hadden geluk! Ze mochten een super leuke review doen voor Girlslabel. Ze kregen de BABY Born Surprise van Zapf Creation opgestuurd. Toen het pakketje binnen kwam en er met grote gekleurde letters Baby Born opstond waren ze al niet meer te houden.

Ook leuk: NANANA surprise >>

BABY Born Surprise

Met drie dames sterk werd het pakketje zorgvuldig opengemaakt. In de doos tussen al het roze inpak papier lag een pakketje verscholen. Fay knipte de verpakking eraf en het unboxen kon beginnen.

baby born surprise, baby born, baby born surprise, baby born poppen, girlslabel, speelgoed review, girlsstuff

Sweet Swimmer

Allereerst ging de omslagdeken ervan af, er kwam een klein pakketje en jawel een heuse mini baby born tevoorschijn. Vie was helemaal in de wolken toen ze het mini babytje zag liggen. Er zat een mooie glitter swaddle voor het poppetje bij, hier hebben ze de ‘Sweet Swimmer’ gekregen, een zeemeermin variant. Er zijn verschillende soorten BABY Born Surprise dus het is een echte verrassing wanneer je het pakketje opent, je ziet dan pas welke je hebt.

baby born surprise, baby born, baby born surprise, baby born poppen, girlslabel, speelgoed review, girlsstuff, meisjes, meisjescadeau, leuk voor meisjes

Nadat alles uitgepakt was werd ze ‘wakker’ gemaakt. Met een nat doekje wrijf je met een draaiende beweging zachtjes over de oogleden en dan komen de oogjes tevoorschijn, je ziet meteen welke kleur ze zijn. Dan is het tijd voor een flesje (deze zit erbij), je knijpt het flesje vol met water en dan geef je deze aan het poppetje. Wanneer je hem na het flesje rechtop houdt zal ze echt plassen en zodra de luier nat word komt er een speciaal patroontje tevoorschijn. Nu is het tijd om haar warm in te wikkelen in haar swaddle en lekker te knuffelen.

baby born surprise, baby born, baby born surprise, baby born poppen, girlslabel, speelgoed review, girlsstuff

Geboortebewijs

Als laatste wanneer je poppetje even een dutje doet kun je rustig haar geboortebewijs invullen. Hier kruis je aan welke variant je hebt, de haarkleur en oogkleur, welke luier je hebt, hoe ze heet en wanneer ze geboren is en tot slot krijgt ze ook nog haar eigen sterrenbeeld. Echt een super leuk cadeautje om te krijgen.

baby born surprise, baby born, baby born surprise, baby born poppen, girlslabel, speelgoed review, girlsstuff

Ben je nog opzoek naar een leuk (verjaardags) cadeautje, dan is deze BABY Born Surprise zeker de moeite waard. Spaar ze allemaal!

Is jouw dochter ook een echte poppenmoeder? >>

Bekijk ook onze meisjes speelgoed top 10 >>

Tips en cadeautjes voor meisje 4 jaar >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Baby born speelgoed wandelwagen poppenwagen sinterklaas

Baddertijd voor Baby Born

De sinterklaas cadeaus vliegen je om de oren. Hoogtijd dus dat we een selectie maken van de echte musthaves voor...
meisjes surprise sinterklaas sint

De mooiste surprises voor meisjes.

Het is weer bijna knutsel tijd. Gelukkig is er meer dan genoeg inspiratie als het gaat om surprises voor meisjes....
Sinterklaas surprise meisje, Sinterklaas surprise maken, Sinterklaas surprise voorbeelden

Sinterklaas surprise ideeën en voorbeelden

Sinterklaas is weer in het land en dan mogen we weer aan de slag. Ieder jaar kost het me best...