ZOMERVAKANTIE TIP: zoek verkoeling in Aquaventura slidepark

22 juli 2022

Iets meer als een jaar geleden mochten wij met ons gezin naar Avonturenpark Hellendoorn. De kids hadden een fantastische dag en ook wij genoten volop van de leuke attracties. Ze sprongen hier dan ook een gat in de lucht toen ze hoorde dat we ook dit jaar weer naar het mooie pretpark toe mochten. En dan had ik de meiden nog niets verteld over Aquaventura slidepark 🙂

BEKIJK HIER HET HELE PARK

Avonturenpark Hellendoorn

Aangezien we nog steeds met het C-virus te maken hebben waren we benieuwd hoe het dit jaar eruit zou zien betreft de maatregelen in het park. Bij binnenkomst viel ons al meteen op dat de eenrichting route zo goed als weg was. Dit vonden wij heel fijn want zo konden we nu via de andere kant als eerste het pretpark verkennen en de attracties nemen die we vorig jaar niet gehad hadden.

Aqueventura slidepark, attractiepark helendoorn, hellendoorn

Ook bij de toiletten viel meteen op dat de stoplichten om het ‘plasverkeer’ te regelen weg waren. Je kunt weer op eigen gelegenheid bij het toilet naar binnen. De eetkraampjes buiten zijn gelukkig allemaal open dus voor een lekker ijsje of flesje drinken als verkoeling konden we overal terecht. Jammer dat je overal alleen nog maar per pin kunt betalen en ze geen contant geld meer aannemen.

Aquaventura slidepark, pretpark, waterpark, waterpark nederland

Aquaventura slidepark

Dit jaar hadden we een extraatje en toegang tot het ‘Aquaventura slidepark’, een super leuk gedeelte binnen de muren van Avonturenpark Hellendoorn. Hier kun  je een lekker strandbedje huren en toekijken hoe de kids zicht vermaken op de geweldige water glijbanen of in het speciale kinderspeelplein voor de kleintjes met watersproeiers, glijbaantjes etc. Er is geen zwembad maar afkoelen doe je hier zeker!

Aquaventura slidepark, pretpark, waterpark, waterpark nederland

Perfect bij warm zomerweer

Na deze verkoelende ontdekking hebben we de rest van de ronde afgemaakt en nog in verschillende leuke attracties gezeten. Jez was helemaal blij want ze mocht dit jaar in de grotere attracties zoals de ‘Rioolrat’ en het ‘drakennest’, ook verheugde ze zich op de ‘Balagos’ maar helaas was deze gesloten. Voor Vie ( 3 jaar) was er ook meer als genoeg te doen. In veel attracties mag ze onder begeleiding van een volwassenen mee maar je hebt ook een speciaal ingericht gedeelte voor de jongere kids.

Aquaventura slidepark, pretpark, waterpark, waterpark nederland

Absoluut een heerlijk pretpark voor jong en oud. Een dag is haast te kort, zoveel leuks is er te beleven. Wij zijn allemaal fan van dit te gekke park en mocht je voor de vakantie nog een leuk uitje voor het hele gezin zoeken dan is Avonturenpark Hellendoorn met het Aquaventura slidepark zeker een aanrader!

Liefs Kim

Kijk voor meer informatie, prijzen en tickets van dit toffe pretpark HIER

hellendoorn

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kasteel duinrell pretpark uitje vakantie

Kids er op uit! Duinrell, daar kikker je van op.

Met de kids er op uit, wie vind dat nou niet leuk? Het blijft natuurlijk ook bijzonder om steeds weer...
de efteling

Kids er op uit! – Het bekendste pretpark in Nederland

Er op uit met de kids, wie vind dat nou niet leuk? Het blijft natuurlijk ook bijzonder om steeds weer...
avonturenpark hellendoorn, hellendoorn review, girlslabel

Avonturenpark Hellendoorn

Wat een eer dat ik samen met mijn gezin een dagje naar het pretpark mocht. Voor Girlslabel brachten wij een...