hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Reviews

Published on april 27th, 2016 | by redactie

0

Avonturenpark Hellendoorn viert feest

Kom naar Avonturenpark Hellendoorn en beleef een spannende, gezellige en vooral leuke dag! Een pretpark geschikt voor het hele gezin. Zelfs voor kleine avonturiers is er van alles te beleven in Dreumesland. Dus kom op en geniet!

IMG_1675

Avonturenpark Hellendoorn viert 80-jarig jubileum

Avonturenpark Hellendoorn heeft een mijlpaal bereikt, we mogen ze feliciteren met hun 80-jarige jubileumjaar. Dat is natuurlijk een feestje waard en dat laten ze dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan. Robine en Elise mochten afgelopen zaterdag aanwezig zijn bij de opening van Bella en Baba’s nieuwe vaste stekje, de Berenboom in Dreumesland. En wat is het een gave berenboom! Zelfs Robine en Elise willen er wel graag in wonen. Baba en Bella zijn de parkmascotte’s van het avonturenpark. Hun vriend Bollo was ook uitgenodigd op deze feestelijke dag. Dagelijks kan je kennis maken en op de foto met deze heerlijk zachte knuffelberen. Op deze feestelijke dag mochten de meiden ook op de foto en werd de paddestoelen dans geopend. Er zijn leuke activiteiten rondom het huis van Bella en Baba. Bij de gezellige berenboom is een hinkelpad en zijn er paddestoelen waar je op kan zitten en klimmen. De pratende brievenbus bedankt je persoonlijk zodra je brievenpost voor Bella en Baba achterlaat. Al sinds 2003 zijn Baba en Bella in het Avonturenpark te vinden om de kinderen te vermaken tot grote blijdschap van de kinderen.

avonturenpark-helledoorn-girlslabel

Dreumesland, activiteiten voor de allerkleinsten

De attracties in Dreumesland zijn geschikt voor kinderen tot 120 cm. Robine en Elise voelden zich als vissen in het water in het prachtige Dreumesland. Geen grote snelle en reusachtige attracties waar ze alleen maar als een berg tegenop kijken. Dreumesland is speciaal geschikt voor kleine avonturiers en dat hebben we geweten ook! Er is een gedeelte om te klimmen en te klauteren, rondjes varen in een zwanenmolen, er is een avonturenrad, rijden in een super stoere vrachtwagen, vliegtuigen besturen en ga zo maar door. Te veel om op te noemen en allemaal zo ingericht dat de kinderen lekker kunnen spelen en de papa’s en mam’s perfect overzicht hebben op de attracties. Alles is uitgeprobeerd en de ontdekkingstocht was reuze interessant. Een pretpark die ook echt aan de kleine bezoekers heeft gedacht. Bedankt voor deze heerlijke en gezellige dag!

Kijk voor meer informatie, prijzen en tickets;

Avonturenpark Hellendoorn

Kijk hier voor meer dagjes uit tips >>> 

IMG_1658

avonturenpark-hellendoorn-girlslabel-1

Tags: , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑