Avonturenpark Hellendoorn

5 juli 2020

Wat een eer dat ik samen met mijn gezin een dagje naar het pretpark mocht. Voor Girlslabel brachten wij een bezoekje aan het Avonturenpark Hellendoorn in Hellendoorn. Onze meiden houden wel van wat uitdaging dus dat moet wel goedkomen!

Avonturenpark Hellendoorn

In deze bizarre (corona) periode is het gelukkig voor veel pretparken inmiddels weer mogelijk om open te zijn, onder het nieuwe protocol ‘veilig samen uit’ kun je ook bij avonturenpark Hellendoorn weer terecht. Er werd alvorens je het parkeerterrein opreed al een eerste check gedaan betreft het tijdstip van je reservering. Eenmaal geparkeerd loop je het terrein af naar de desbetreffende ‘wachtvakken’. Allemaal heel duidelijk en overzichtelijk. Bij de ingang staat een persoon het wandelverkeer te regelen zodat er een soepele doorloop naar de rijen kan volgen. Na de kassa kun je gelijk het park betreden. Dit alles verliep heel vlotjes en ze hebben het zo veilig mogelijk gemaakt voor de bezoekers.

Corona proof pretpark

In het park is het de bedoeling dat je één richting aan houdt en allemaal dezelfde kant in blijft lopen. Met lint, afzettingen en pijlen is het duidelijk aangegeven hoe de route loopt. Doordat er een lagere capaciteit bij het park word aangehouden voelt het heel exclusief aan. Zo hadden we geen last van lange wachtrijen en konden we overal behoorlijk snel doorlopen. Alles was netjes afgeschermd en ook naar het toilet gaan was goed geregeld. Met een stoplicht kon je zien wanneer je naar binnen mocht en de toiletten werden met regelmaat goed schoongemaakt.

Attracties

Bij de wachtrijen van de attracties waren overal vakken gemarkeerd en kon je duidelijk zien waar je kon gaan staan, zo stond iedereen op gepaste afstand van elkaar af. Enige min puntje vonden wij de regels betreft buggy’s en rolstoelen. Deze moest je vooraan bij de ingang van een attractie parkeren en vervolgens het park opnieuw rond (ivm eenrichting) om hem weer op te halen.

Het park zelf vonden we erg verrassend! Het was onze eerste keer in Avonturenpark Hellendoorn en we waren benieuwd of er voor alle drie onze meiden, in de leeftijden 7, 5 en 3,  genoeg te doen was. Onze oudste is nogal een durfal en probeerde natuurlijk alle achtbanen en andere spannende attracties uit, onze middelste wilde dat ook graag maar die was net te klein. Gelukkig waren er genoeg andere dingen die ze ook heel gaaf vond. De boomstammetjes en de raftingbootjes waren een groot succes, vooral omdat ze daar lekker nat van werden. Ook de donderstenen achtbaan viel goed in de smaak voor alle drie onze meiden, al vond onze jongste hem wel even spannend.

Voor de allerkleinste is er ‘dreumesland’ en wat is dit mooi aangelegd! Ik stond er versteld van hoeveel hier te doen is voor alle kleintjes. Onze jongste vond het helemaal geweldig dat ze hier overal alléén in mocht. Halverwege het park namen we even plaats op het terras waar de kids konden uitrazen in de speeltuin en er een lekkere slush puppi genuttigd werd. We sloten de dag af in een bootje door de jungle (junglemonster). Iets over vijven liepen we moe maar voldaan het park uit en hadden we bijna alle attracties gehad.

Avonturenpark Hellendoorn is absoluut een aanrader wanneer je verschillende leeftijden in je gezin hebt en je voor iedereen opzoek bent naar avontuur en een super leuk dagje uit!

Wij komen zeker nog eens terug.

Liefs Kim

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

20240221_152006

Catrice Limited Edition – My Jewels. My Rules.

Tienermeiden opgelet! Catrice komt met een supergave limited edition… My Jewels. My Rules. Deze collectie zal tussen februari en maart...
avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...
kinderkamer-babykamer

Dé kinderkamer trends van 2024

Verwacht je binnenkort een kleintje? Gefeliciteerd! Dan ben je misschien al bezig met het inrichten van de kinderkamer. Meubels, muurkleuren,...