GRATIS UITTIP: Avonturenbos Stekkenberg 

4 maart 2022

Er op uit met de kids, wie vind dat nou niet leuk? Het blijft natuurlijk ook bijzonder om steeds weer mooie plekjes en uitjes te ontdekken die speciaal ingericht zijn voor kinderen. Of het nu een pretpark, dierentuin, speeltuin, zwembad, speel/wandel bos of restaurant is, we willen gewoon dat onze kroost een leuke tijd beleefd. Dat dat niet altijd duur hoeft te zijn of überhaupt geld hoeft te kosten is een mooie bijkomstigheid. We delen dan ook graag met jullie onze leukste plekjes voor de kids! Dit keer zijn we naar Avonturenbos Stekkenberg geweest. Lees mee!

Avonturenbos Stekkenberg

Eindelijk! Het ziet er naar uit dat we de zonnige dagen tegemoet gaan. De vraag is voor hoe lang maar laten we daarom extra van die dagen gaan genieten. Wij vinden het heerlijk om met zo’n dagen met de kids naar een bos te gaan, picknick mand mee en dan lekker rondstruinen.

Speelbos

Een tijdje geleden toen de zon zich ook even een keer liet zien zijn wij naar een super gaaf bos geweest in Groesbeek, avonturenbos Stekkenberg. Hier kunnen de kids urenlang klimmen, klauteren, schommelen, wippen op een reuze wip en nog heel veel meer. Ook wandel je er over een leuk (voor kinderbeentjes) slingerpad, deze brengt je bij de kabouters.

Avonturenbos Stekkenberg , speelbos, gratis uittip, gratis dagje uit, gratis dagje weg, gratis uitje met kinderen

Een beetje centraal in het bos kun je op picknickbanken plaats nemen en de kids spelen onder toeziend oog (van jezelf natuurlijk) op de leuke houten toestellen. Hier kun je lekker even genieten van je meegenomen hapje en drankje.

Gratis uittip

Mocht je met deze dagen opzoek zijn naar een leuke invulling van je ochtend of middag, dan ga hier gerust eens een kijkje nemen. Het is ook nog gratis!

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kidsstock festival

Kidsstock, een echt festival voor de kids!

11 juni de tweede editie van Kidsstock plaatsvindt, hét kinder festival van Nederland. De Kralingse Plas in Rotterdam is het decor...
uitjes met kinderen

Leuke uitjes met kinderen in Brabant:

Wij gaan graag met de kindjes op pad en bezoeken vaak nieuwe plaatsen! Als de kindjes het naar hun zin...
MindMystery, dagje uit met kids, huis op de kop, kids uittip

Kids er op uit!: MindMystery

Er op uit met de kids, wie vind dat nou niet leuk? Het blijft natuurlijk ook bijzonder om steeds weer...