De mama bloggers van Girlslabel

Colinda Boyslabel Girlslabel Babylabel

Colinda, oprichter/eigenaar van Boyslabel.comGirlslabel.com en Babylabel.com heeft een grote passie voor al het moois wat er online te vinden is en wil dat graag delen met jullie.  Altijd druk met bedenken én uitvoeren van nieuwe concepten en creaties. Moeder van 3 boeven Thijs (2002), Sebas (2005) en Boris (2009) ❤ shoppen ❤ fashion ❤ magazines ❤ interieur ❤ pinterest ❤ citytrips

ster

Karen, deze 29-jarige moeder is dol op verse bloemen, schoenen in alle kleuren en soorten, chocola en uiteraard op dochter Lore van 1,5 jaar én vriend Roy. Op carrièregebied zit ik bij Boyslabel, Girlslabel en Babylabel helemaal op mijn plek als Contentmanager. De liefde voor online content is groot, waardoor ik veel websites, Instagram en Facebook doorspit op zoek naar iets leuks. Mijn lijfspreuk: add a little confetti each day 🎉

ster

Caroline, blogger Boyslabel

Caroline (41), moeder van twee actieve jonge jongens (geboren 2012 en 2013) met een passie voor online delen. Na drie jaar in Singapore te hebben gewoond als expat is het nu weer terug met de voeten in de Hollandse klei. Actief met een interieur/lifestyle blog, fanatiek Instagrammer met last van een gezonde Pinterest verslaving en sinds een paar maanden ook een Snapchatter.

ster

Wiljo (41), getrouwd en trotse moeder van mijn koningskoppel Sverre (2011) en Veerle (2014). Ik werk voor het Nederlandse  beenmodemerk Bonnie Doon en ben altijd druk met werken, de kinderen, het huishouden en 100 andere dingen. Tussendoor stap ik graag op een paard en verder dol op Facebook en Instagram. Ik ga jullie een kijkje in mijn overvolle hoofd laten nemen en laten zien waar een busy mom allemaal tegenaan loopt. Lees hier mijn blogs voor Girlslabel.

ster

Ik ben Aafke, 39 jaar, getrouwd en moeder van twee kleine blonde meisjes van 7 en 5. Sinds kort schrijf ik korte verhaaltjes over ‘het kleine blonde meisje en haar zusje’. Deze verhaaltjes plaats ik op mijn Facebook pagina en vanaf nu mag ik ook voor Girlslabel schrijven! Ik ben gek op mooie kleren voor m’n meiden maar ook voor mezelf. Het inrichten van ons huis was een hele uitdaging maar ik vond erg leuk om te doen. Heerlijk dat de kamers van m’n meiden nog wel een aantal keer zal gaan veranderen 😉
ster

Esther, moeder van Sarah (2009) en Samuel (2010). In 2008 heb ik mijn leven en carrière in Amsterdam opgezegd om bij mijn grote liefde op de boerderij in Frankrijk te gaan wonen. Naast het moeder-zijn, draai ik inmiddels mee op de boerderij. Ik ben druk in de (moes)tuin, ontvang in de zomer vakantiegasten om ze te laten genieten van het heerlijke Franse buitenleven, verander elke maand ons interieur en probeer met onze vereniging kunst en cultuur in het dagelijks leven hier te bevorderen. Verder spreek ik vloeiend Frans en doe ik veel op school, dus ik geloof dat ik mij redelijk aan het Franse leven heb aangepast. Maar ik sta vaak vol verbazing te kijken, zowel naar het leven van alle dag hier als in Nederland en vind het heerlijk daarover te schrijven.

ster

Patricia, 42 jaar,  moeder van zoon Thiemo (2004) en dochter Mikki (2008). Door het werk van mijn man hebben wij een aantal jaar in de USA gewoond en in mijn hart heb ik een stukje mee terug genomen van dat indrukwekkende land. Het motto ‘Shop till you drop’ en vooral 24/7 heb ik daar naar hartenlust kunnen uitvoeren. Ik heb een voorliefde voor kindermode en schoenen, de USA, interieur, Texel, hockey & natuurlijk mijn gezin. Never a dull moment en dat wil ik heel graag met jullie delen.

ster

Hi! Ik ben Miryam, trotse mama van vier en getrouwd. Ik ben werkzaam als dansdocent, danstherapeut, verkoopadviseur, copywriter en momblogger. Ik ben een dromer, altijd op zoek, nieuwsgierig en verslaafd aan koffie, ijs en chocola (in willekeurige volgorde). Alles wat ik doe, doe ik met passie en uit volle overtuiging. Mijn inspiratie voor Girlslabel haal ik voornamelijk uit mijn twee meiden; Esra (12) en Fajah (9).

ster

mama bloggers

Marloes, trotse mama van Lucas, Julius & Jasmijn. Als iemand vraagt naar mijn passies of ambities, hoor ik mijzelf zeggen: “ alles wat maar met mode en styling te maken heeft”. Of ik nu in de winkel kleding verkoop of ik houd mij bezig met de VM (Visual Merchandise) of ik mag weer een geweldige blog schrijven over kinderkleding, ik houd ervan om met Mode bezig te zijn. Maar er is natuurlijk meer, ik trek regelmatig mijn hardloopschoenen aan om een stuk te rennen of ik ga naar de Boot Camp voor een total body-workout. Verder houd ik van leuke uitstapjes, steden en mooie vakanties in Frankrijk.ster

chantal

Chantal, moeder van Boaz en Rox, is eigenaar van studio zwartwit en ontwerpster van baby mijlpaalkaarten (studiozwartwit.nl/shop) waarmee je alle bijzondere momenten van je baby’s eerste levensjaar vast legt met deze zwart-wit kaarten! Maakt de mooiste inspiratie en trendcollages voor Boys,- & Girls- & Babylabel!

ster

fleur

Fleur, 36 jaar, moeder van vier apies: Luna (2009), Sammie (2011), Klaas (2013)en Féliz (2016). Ik werk 4 dagen als vastgoedmanager en heb maar liefst 3 dagen weekend, joehoeee! Ik houd van een enigszins gecontroleerde chaos, koken met zo nu en dan wat spullen uit de moestuin en internet struin ik niet alleen graag af voor de leukste kinderkleren en voor mijn eigen garderobe uiteraard (had ik maar zo’n boompje in de tuin), maar ook voor al die gave woonspullen. Oktober 2015 zijn we verhuisd naar ons droompaleis. Weg uit de grote stad (pfoeh), maar oh wat een waar genot die ruimte.

ster

marjolijn

Marjolijn Langens. In haar hectische leven als  moeder van Eva (2009), Valerie (2011) en Thomas (2014), als vrouw van een drukbezette man en als freelance journaliste en tekstschrijver is het een uitdaging alle ballen hoog te houden. Never a dull moment! Naast de zorg voor de kinderen maakt schrijven dagelijks onderdeel uit van haar leven. Het is haar grote passie, uitlaatklep en energieleverancier. Ambitie en tijd zijn altijd in strijd. Toch laat zij zich er niet van weerhouden mensen te ontmoeten en mooie samenwerkingen te starten.

ster

Esther Coumans

In augustus 2013 is Esther voor het eerst moeder geworden van dochter Jippe. In haar drukke leven past Jippe er gewoon makkelijk tussen. Naast moeder werkt ze als fulltime journalist bij een lokale krant. Verder is ze druk met vriendinnen, volleybal, koken en bakken en probeert ze zo nu en dan ook weer een boek uit te lezen. Samen met haar vriend en Jippe wil ze hun geliefde stedentripjes nog gewoon voort zetten, al is het minder ver van huis, maar gelukkig zijn er dichtbij huis nog genoeg leuke steden te vinden. Je kunt haar ook volgen op Twitter, Instagram en op haar eigen site esthercoumansproducties.nl.  Blogs van Esther op Girlslabel >>>

ster

Maak jij ook  leuke, spannende, avontuurlijke of ontroerende avonturen mee met jouw dochter(s). Wil jij dit met ons en anderen delen? Leuk als jij voor Girlslabel gaat bloggen. Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com en welkom bij ons team!


Comments are closed.

Back to Top ↑