Win/Acties canvas sneakers

Published on maart 14th, 2017 | by Girlslabel

0

Canvas sneakers voor het ultieme zomergevoel

Heb jij ook al zo’n zin in de zomer? Genieten van het zonnetje, de warme zonnestralen op je huid voelen, de kids lekker buiten spelen zonder jas, bloemen die bloeien en een zomerse outfit natuurlijk. De nieuwe canvas sneakerlijn van Shoesme bezorgt ons direct het ultieme zomergevoel.

Canvas sneakers

Speciaal voor de zomer heeft Shoesme een nieuwe sneakerlijn aan de meidencollectie toegevoegd! Deze lijn bestaat uit te gekke lage en hoge canvas sneakers in zomerse kleuren en prints. In de collectie vind je sneakers met super zomerse bloemen- en vlinderprints en gouden neuzen. Houdt je dochter meer van streepjes, dan vind ze de sneakers met roze, oranje of blauwe strepen vast helemaal te gek. Bij deze sneakers heeft Shoesme ook bijpassende rugzakken, om de outfit van je dochter helemaal compleet te maken!

canvas sneakers, meisjes sneakers, shoesme

WIN een paar canvas sneakers naar keuze

Vind jij deze sneakers ook helemaal te gek voor je dochter? Doe mee met onze winactie en win een paar naar keuze. Vul onderstaand formulier in en laat weten naar welke sneaker de voorkeur uitgaat (kijk hier voor alle modellen) en in welke maat je deze schoenen wilt winnen. Of doe mee met onze like en share winactie op onze facebookpagina. De naam van de winnaar staat maandagavond 27 maart hier op Girlslabel. Good Luck!

WIN canvas sneakers by Shoesme

Share Button
Comments are closed.

Back to Top ↑